Hvorfor en blog?

Hvorfor en blog?

Hvor skal jeg starte?

Jo.. jeg tror jeg vil starte med hvorfor. Hvorfor laver jeg pludselig en blog. Til dem af jer, der læser med og kender mig i forvejen, tænker i sikkert: ”Hvad har han nu fundet på.. endnu et projekt udover at han er musiker, skuespiller, youtuber, snapchatter, facebooker osv.”.. og til jer vil jeg sige ja. Endnu et projekt.

Til dem af jer, der ikke kender mig, henviser jeg til ovenstående sætning. Så er rammen sat. En ung fyr (netop blevet 27 juleaften) med tusinder af bolde i luften… og nu en blog.

HVORFOR vil jeg pludselig til at blogge? Af samme grund som jeg vil alle de andre ting. Jeg vil ændre noget. Jeg vil gøre en forskel. Og ja, jeg ved det er en kliché, men hvorfor er det egentlig en dårlig ting?.. Det kommer jeg til at lave et helt indlæg om for sig en anden dag.

Jeg føler, jeg gennem de sidste 27 år har indsamlet så meget viden om ting, jeg gang på gang ser andre mennesker fejle i eller i hvert fald håndtere forkert, hvis du spørg mig. Parforholdet, singlelivet, ensomheden, tinder-tragedierne, venskaber, drømme for fremtiden, det at være voksen osv. Jeg siger ikke, jeg er perfekt og har gennemskuet meningen med livet. Men jeg siger for en gangs skyld fuck janteloven. Lyt til mig og tag det med du kan bruge og smid resten ud.

Jeg skal måske alligevel fortælle lidt om mig selv, og hvad DU kan forvente at få ud af den her blog. Jeg er 27 og bor i Nordvest. Jeg har haft 6 roomies på 5 år og skal til at have min roomie nummer 7. Jeg ved godt, hvordan det lyder… Hvorfor er der ingen, der gider at bo med ham? Men sandheden er, at de alle på den ene eller den anden måde skulle videre i livet.

Jeg har en stor vennegruppe, jeg tit ses med. Vi tager til Malaga hver påske, holder nytår sammen, julefrokost, halloween, mandagsmiddag med Game of Thrones og meget mere. Jeg sætter ekstremt meget pris på mine venner og ved, at mange misunder mig for at have en sådan gruppe. Hvad forhindre DIG i at starte en sådan gruppe? Note til Lior: Lav et indlæg om relationer og initiativer.

Jeg ved også, at mange af mine venner/bekendte/følgere går med den idé om, at jeg altid er glad og positiv. Jeg vågner med et kæmpe smil på læben hver morgen og hører musene i køkkenet synge, mens fuglene laver min kaffe. I know.. jeg lever i en Disney film. Men er det rigtigt? Er jeg altid glad? Nej. Men det er tæt på. En stor del af min vågne tid er jeg glad, positiv og optimistisk. Jeg ved ikke, hvor den grundlægende optimisme kommer fra, men jeg ved, når jeg ser handlinger og mønstre, der bidrager til det modsatte.. og det er synd. Vi har kun et liv så hvorfor brokke sig over vejret, i den korte tid vi er her.

Hvis jeg skal beskrive mig selv i tre sætninger, så er det:

Evig optimist.

Håbløs romantiker.

Professionel livsnyder.

Jeg håber, jeg gennem den her blog kan inspirere dig til at se lysere på tilværelsen, blive klogere på livet og forstå dig selv og verden omkring dig lille smule bedre. Og så håber jeg, at du har lyst til at læse med 🙂

 

PS. JA! Det sidste skub jeg skulle ha’ for at komme i gang var Zulus Sex and the city-maraton i dag.

 

Sex and the city got me like...

PPS. Jeg har aldrig set Sex and the city før… HVAD sker der for at det her meme bliver brugt, når jeg prøver at finde min blog???

 

img_5006

2 kommentarer

  • Carsten

    Din blog er fucking cancer for mine øjne. Stop dig selv, din talentløse parasit.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • MC

    JA JA JAAAAAAAA!!!!! Og undskyld jeg ikke ringede og sang norsk fødselsdagsliderlig sang på din fødselsdag den har du til gode Liawsome ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor en blog?