Tak Mor og Far for min farve

Du ligner en anden!

I bedste Natholdet-stil har jeg valgt at kalde mit næste indlæg “Du ligner en anden!”.

Jeg er om nogen blevet sammenlignet og forvekslet med andre mennesker gennem mine 27 år. Nogle gange kan jeg godt se, hvorfor de synes, jeg ligner eller minder om en anden. Andre gange er jeg fuldstændigt uforstående og står tilbage med tanken “Jamen… Ved du overhovedet, hvordan Wafande ser ud?”.

Nedenfor har jeg lavet en liste over de 5 personer, jeg er blevet forvekslet med flest gange.

Nummer 1: Sebastian fra B-boys

Hvis vi skal tage den fra en ende af, kan vi passende starte lige omkring 2003/4-stykker, hvor B-Boys var på sit højeste. Drengene, der ikke en gang vandt børne-mgp, var the shit og ALLE vidste, hvem de var. Kåve, Mathias og Sebastian. Og gæt hvem jeg blev forvekslet med på daglig basis? Jeps.. Sebastian. Jeg skrev sågar engang autografer på færgen til Bornholm, da de piger, der stoppede mig og mine klassekammerater, nægtede at tro på at jeg ikke var ham.

img_6348

Nummer 2: Kaka

I en lang periode lavede jeg rigtig meget reggaemusik. Jeg rappede og sang i bedste dansk dancehall stil og kan derfor godt forstå, hvorfor folk tit sammelignede mig med den næste. Kaka. Den danske dancehall prins og jeg kom i de samme miljøer, kendte de samme mennesker og havde en del af de samme venner og fans. Hvis jeg fik en 10’er for hver gang, jeg blev sammenlignet med Kaka, da “Giv mig et smil” kom ud, havde jeg købt en lejlighed på Nørrebro (hvor jeg i dag har fundet ud af, at kvadratmeterprisen omkring Jægersborggade ligger på 50.000kr!!!!)

skaermbillede-2018-01-14-kl-23-02-20

Nummer 3: Erann DD

En anden jeg, ikke er blevet forvekslet med men sammenlignet meget med, er underskønne Erann DD. Erann og jeg har de samme rødder i Yemen og Israel, vi synger begge to og som jeg kan forstå på andre, er vi begge to meget charmerende og hjertevarme. Jeg forstår godt koblingen og jeg er meget beæret over den.

img_6054

Nummer 4: Yayha Hassan

I 2013 udkom digteren Yayha Hassans digtsamling af samme navn. I den periode var der ekstremt meget opmærksomhed på den meget kontroversille århusianske digter, som tilfældigvis havde valgt at have præcis den frisure som mig. Jeg blev derfor flere gange stoppet, især på Nørrebro, og spurgt, om jeg var ham. Jeg husker specielt en gang, hvor jeg, efter en koncert, blev stoppet af to piger, som roste mine værker til skyerne. Jeg undrede mig over, at de kaldte mine sange værker, men jeg sagde selvfølgelig ja til et billede. Dagen efter blev jeg tagget på instagram og læser i billedteksten, at de var SÅ glade for at have mødt Yayha Hassan.

img_6578

Nummer 5: Sideshow Bob

Sidst men ikke mindst. Sideshow Bob. Og nu kommer der en af mine dybeste hemmeligheder. Jeg har aldrig set Simpsons. Hele mit liv har jeg hørt på, at jeg lignede Sideshow Bob. Jeg har bare grinet af det og sagt “ja ja den hører jeg tit” uden at ane, hvem det var. Nu ved jeg det og ja… hvis jeg var en Simpsonsfigur, så var jeg sku nok ham.

skaermbillede-2018-01-14-kl-23-19-52

Hvem af dem synes du, jeg ligner mest? Er der nogen, jeg har overset? Smid en kommentar og lad mig høre, hvad du tænker!

I mellemtiden fortsætter jeg bare med at være Lior. Det er nu det, jeg er bedst til. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak Mor og Far for min farve