Du ligner en anden!

OPFØLGNING: Melissa

Hvis du ikke har læst mit forrige indlæg, Melissa, vil jeg anbefale at du starter med at læse det. Det er en lille romantisk kærlighedshistorie, fra da jeg var på Gran Canaria sidste år. God fornøjelse.

Hvis du derimod har læst det og er spændt på, hvad der er sket siden, så får du her en opfølgning.

Melissa og jeg skrev sidst sammen kort før nytårsaften. Jeg var så tæt på at sige fuck det hele, booke en billet til Valencia, mødes med Melissa og fejre nytår sammen. Hun skulle desværre arbejde på restauranten den aften og kunne derfor ikke rejse – heldigvis.

Er du en af dem, der havde håbet at vi mødtes nogle uger efter i Valencia og blev smask forelskede som i en klassisk romantisk film, så må jeg desværre skuffe dig. 

Vi skrev lidt sammen nogle dage efter nytår og bedst, som jeg kigger i kalenderen i sidste uge for at finde en weekend at tage afsted i, ser jeg at hun er blevet kærester med en fyr på facebook… eller.. de har i hvert fald gjort det officelt nu. De har vidst været sammen siden 1. oktober.. Så… Hvad der i mit hoved var et kærlighedseventyr og en Disneyfortælling var.. Ja.. bare i mit hoved.

Men jeg gir ikke op. Kærligheden er der og jeg skal nok finde den en dag. Når jeg mindst venter det. Og pt. venter jeg det overhovedet ikke.. Det passer faktisk virkelig dårligt så mon ikke 18 bliver året, jeg finder min prinsesse.

img_2731

Mit liv modsat mine venners.

 

img_6623

Så deeet…

 

img_3618

Jeg havde det cirka sådan her, da jeg opdagede at hun havde en kæreste.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ligner en anden!