OPFØLGNING: Melissa

Hvorfor det er større end som så at Eminem kommer på Roskilde

Jeg kan simpelthen ikke finde på en kortere titel til dette indlæg. Det er kæmpe stort på så mange måder og det giver SÅ meget mening, at det tog ham 12, af mine Roskilde-år, at melde sin ankomst.

Hvorfor det er større end som så, at Eminem kommer på Roskilde. God fornøjelse. 

I 2007 havde jeg min debut på Roskildefestival. 2007 var året, der i folkemunde, bedst er kendt som “regn-året”. Det regnede og regnede hver eneste dag hele ugen. Mit telt var vådt, min sovepose var våd, festerne var nedern, fordi igen kunne danse i gummistøvler og Red Hot Chili Peppers spillede den dårligste koncert nogensinde (10 år senere spillede de igen og mine forventninger var tårnhøje, men det var desværre lige så dårligt som i 07).

Jeg tog også lige turen i mudderet en aften, jeg havde drukket lidt for meget.. ØV! Men på trods af alle de nedern ting i 07, valgte jeg at komme igen i 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 og nu 18.

I år bliver mit 12. og sidste år på Roskilde Festival.

De sidste par år har det været en kamp for mig, at overtale mine bedste venner til at tage med og jeg forstår dem godt. De har kærester, fast bolig, fuldtidsjob med kun 5 ugers ferie osv. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så er Roskilde INTET for mig uden mine venner. Jeg er faktisk fuldstændig ligeglad med musikken, maden, stemningen og festerne, hvis det ikke er med dem.

Kun én kunstner kan få mig på Roskilde uden mine venner. Og kun én kunstner kan få mine venner, som ellers 100% havde fraskrevet sig Roskilde i år, til at komme.

Ham vi voksede op med. Ham vi så op til. Ham der hang på alle teenageværelser da vi var 13 år. Ham vi dansede breakdance til. Ham der gjorde vi blev venner. Ham der inspirerede os. Ham der fik os til at grine, græde, danse, score.. ham vi har ventet på kom til Danmark i 20 år. Ham vi har ventet på kom på Roskilde i 11. Ingen ringere end the one and only:

Eminem, Slim Shady, B-Rabbit, Marshal Mathers so on..

Det er så stort at en drengedrøm kombineres med en overgang til voksenlivet.

Jeg udelukker ikke at ramme Roskilde igen i fremtiden men jeg kan næsten med sikkerhed sige, at det er sidste gang med den her konstalation af venner, som for mig er essensen af Roskilde.

Jeg har nu vidst det i et par timer men svæver stadig på en sky over, at jeg skal opleve ham med min anden familie. Der skulle et mirakel til for at overtale dem og i år kom miraklet på en grå mandag morgen. Det er så stort.

Til dem af jer derude, som stadig er en lille smule i tvivl om i skal på Roskilde i år, vil jeg citere the man himself fra et af hans største hits:

“Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted, in one moment
Would you capture it or just let it slip?”

RF18 – Vi fucking ses!

img_2623

En lille del af de skønneste venner <3

img_5366

Vi formår hvert år at gøre os bemærkede i forskellige aviser, blade og tv-programmer.

Dagen vi vandt 70 drinks.

PS. Det giver SÅ meget mening, at det lige præcis er i år, at han kommer. Perfekt overgang til at sige tak for 12 gode år som ung og dum og se frem til 12 nye med endagsbillet, arbejde på festivallen, børn eller hvordan man nu ellers kan finde på at besøge Roskilde.

PPS. Jeg køber billetten i aften.

RF – Tak for alt.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPFØLGNING: Melissa