Fuck venstrefløjsaktivister, Fuck feminister, Fuck....

Derfor scorer du aldrig på klubben

Det fredag. Du vil gerne i byen med drengene. I tager på klub. I tager på klub for at score damer.

Lad mig allerede stoppe dig her. Det værste sted, du overhovedet kan score damer, er på klubben. Hvis du hver weekend alligevel insisterer på at forsøge, ender du gang på gang med et nederlag.

Jeg ved det godt. Det er som om alle andre kan. Du ser andre fyre, eller værre endnu, dine venner stå og snave med den ene lækre pige efter den anden. Hvad er det de har, du mangler? Det skal jeg fortælle dig.

Det du mangler er relationen. Du mangler den mikro lille lyssprække, der gør, at hun vil sænke paraderne og lukke dig ind.

Hvis lyssprækken er at finde i forvejen, er du allerede inde i varmen. I har måske matchet på tinder, mødtes til en fest 3 år tidligere, snakket kort sammen i rygerrummet, har fælles venner eller har arbejdet det samme sted. Chancen for, at du må invitere hende med i baren eller ud på dansegulvet, er der lige pludselig. Du er kommet igennem hendes bullshit-filter.

Hvad mener jeg med bullshit-filter?

Jo forstil dig det her: Du er en flot pige, der er taget med veninderne i byen for at hygge jer. På en almindelig fredag aften bliver du nok approachet et sted mellem 10-20 gange. Du bliver mødt af alt fra “Hej du ser sød ud” til “Heeeey flottteeeeeeeøøh” og nogle gange fysisk af mænd, der ingen pli har. Hvis du også er ude lørdag og igen bliver approachet en 10-20 gange, er det pludselig 40 gange på en uge x med 4 uger på en måned = 160. Hvis du igen ganger det med de 12 måneder, der er på et år, får du 1920 henvendelser fra fyre, hvilket skaber et helt naturligt bullshit-filter. Neeeej tak!

Når musikken brager og belysningen på klubben gør det svært at se hinanden, nedsætter det virkelig dine odds for et “Ja tak” til en drink i baren. Du mister al form for verbal kommunikation, medmindre du selvfølge RÅBER HENDE IND I ØRET! men tænk over det.. du er en helt fremmed fyr, som pludselig råber op om, at du synes hun ser sød ud – Det aktiverer automatisk hendes bullshit-filter. Nej tak!

Hvad har du så tilbage? Dit kropssprog og din dans. Men igen… Hvis du så endelig får charmeret hende med dine MJ-moves, så er det virkelig en stor beslutning for hende at gå med dig. Hvis de kun er to veninder har du allerede tabt. Hun forlader aldrig sin veninde. Er de flere, er chancen stadig lille. Hvorfor skulle hun gå med en fyr hun overhovedet ikke kender, forlade sine veninder og risikere at skulle afvise dig for derefter at skulle lede efter veninderne på en 5 etagers klub?

27993565_969117876597236_2661843004182418979_o

HEJ!! DU SER SØD UD!! HVAD LAVER DU TIL DAGLIGT??!

9 ud af 10 gange vil hun enten “ikke registere” din approach, skyde den ned eller blankt afvise og takke nej. Medmindre hun på forhånd, bevist eller ubevist, har sagt go for dig og lukket dig ind gennem hendes filter.

Men… Hvad gør jeg så? 

Baren! Bodegaen! Privatfesten!

Her har du mulighed for rent faktisk at kommunikere. Jamen hvad skal jeg sige?? Du skal bare sige…. Noget. Helt seriøst. Du kan tage den mest cheesy scorereplik og fyre den af overfor hende den søde, der står og ryger ude i køkkenet. Selvom det kan resultere i en afvisning, er du 10.000 skridt foran de drenge, der aldrig får sagt noget. Du skal turde at komme galt afsted, turde at approache og turde at blive afvist. Guess what… hun er sikkert lige så bange for at sige hej eller at blive afvist som du er.

19702252_916544085151195_3398889639379685997_n

Gården eller rygerrummet er også et oplagt sted. Rammerne for at mødes er langt bedre og det er derfor folk fryser deres røv af i december måned, når de kunne hænge ud i baren.

Udtrykket “hellere komme galt afsted end aldrig at komme afsted” passer perfekt i nattelivets flirterier. Og til det vil jeg også lige knytte en kommentar om, at du kun kan komme for langsomt fra start.. ellers sker det forfærdelige.. du begynder at tænke!

Vores hjerne har en tendens til på 0,5 at udvikle sig til et MASTERMIND af teorier om hende pigen, vi vil sige hej til. Fra det sekund vi ser hende, går der ikke længe, fra vi tænker: Hun ser sød ud til… ej hun har sikkert en kæreste.. måske er hun ude med vennerne… er hun overhovedet interesseret… ej hun er lesbisk.. er hun egentlig såå lækker igen… er hendes arme ikke lidt store.. hun er faktisk slet ikke mine type.. eller jo.. fuck.. nu kommer hun.. kig væk.. virk cool. Og i forsøget på at virke cool, spiller hun måske også cool for ikke at tabe ansigt og så er vi tilbage til start.

Hvad ville der ske, hvis du fra sekundet du så hende, gik over og sagde hej? Uden at vide hvad det næste du skulle sige var? Det kan jeg ikke svare på.. men du kan da give det et skud.

 

441bbc61380d4b3f8415651e3f77976c

Lorte dårlig scorereplik.. men hey.. det er jo sjovt!

 

 

PS. Hvorfor er det som om at du, så snart du får en kærester, “scorer” dobbelt så mange damer? Fordi du udstråler selvtillid, du ligeglad, du er ikke desperat, du er cool.

Nogle gange sætter du baren for højt for dig selv. Hvis du går i byen med et mål om at hive en dame med hjem, så lyser det ud af dig. Du udstråler at du er i byen for at score og det er ikke nice. Sæt baren lavere. Mit mål i aften er at approache 5 piger. Thats it. I aften bliver en succes, hvis jeg får sagt hej til 5 piger i baren eller rygeren. Du vil pludselig opdage at det slet ikke er så farligt igen og hvem ved.. måske er der gevinst.

 

 

PPS. Har du nogle scorereplikker, der virker hver gang? Smid en kommentar og lad os grine over, hvor dumt hele “gamet” egentligt er.

 

 

PPPS. FAIL står for First Attempt In Learning. Så det er bare at komme I gang!

 

 

PPPPS. (sorry I know.. det fucked med alle de P’er) men til jer piger, som måske vil blive sure over det her indlæg og brokke jer over at “jeg analyserer jer og ikke ved en skid”.. Måske er det her indlæg netop grunden til, at du møder din kommende kæreste i den nærmeste fremtid.

 

1 kommentar

 • Min yndlingsreplik:

  *Skub til pigen*
  Hende: “Av, jeg faldt”
  Mig: “For mig?!”
  Hende: “Nej, på min fede røv og fisse ned ad en lortetrappe”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuck venstrefløjsaktivister, Fuck feminister, Fuck....