Sådan undgår vi flere #Metoo historier

Kære kvinder

Kære Kvinder, Piger, Damer, Søstre, Døtre og Tøser 

TAK!

TAK, fordi i gør så meget for jer selv og ikke mindst for os mænd. TAK, fordi i går det ekstra skridt og udsætter jer selv for diverse ubehagligheder for at se kæresten smile. I er SÅ vilde! Jeg mener det. Noget kan i ikke gøre for, andet gør i frivilligt, men uanset hvad synes jeg, i får ALT for lidt credit.

Om i opfylder en eller flere ting fra nedenstående liste, så elsker jeg jer alle sammen. I fortjener verdens største TAK og KÆMPE respekt herfra.

girlpower-1080x690

Here goes:

TAK, fordi i ikke brokker jer mere over den uretfærdige fordeling af, hvem der kan stå op og tisse og hvem der ikke kan.

TAK, fordi i bruger uanede mængder af tid på at vaske jeres hår, tørre jeres hår, sætte jeres hår, pleje jeres hår og putte produkter i jeres hår – De fleste af os mænd går bare ind i badet, ud af badet og ud ad døren.

TAK, fordi i gider at male jeres negle på hænder og fødder. OGSÅ med den dårlige hånd!

TAK, fordi i til tider FRIVILLIGT smider jeres små fødder i en alt for høj og ubehagelig stilet. Jeres tæer bliver krøllede, jeres fødder fyldt med vabler og jeres lægge fuldstændigt ophævede. Men i gør det. Og tak for det.

TAK, fordi i hver måned går igennem et, i nogles tilfælde, smertehelvede, når i har menstruation. Jeg ved godt i ikke kan gøre for det, men jeg synes alligevel, i får alt for lidt credit for det.

TAK, fordi i går gennem 9 måneder med hormoner, kvalme og stor mave, for at vi kan få børn.

TAK, fordi at nogle af jer tager den opgave på jer at bruge beskyttelse, så vi undgår at få børn. Vi mænd kan tage et kondom på og thats it. I kvinder kan vælge mellem p-piller, hormonspiral, p-stav (p-skive som jeg en gang hørte en dreng i 7. klasse sige) osv. Om i er singler eller i et parforhold, er det helt vildt, hvad i udsætter jeres krop for, for at undgå at blive gravide. Det er begge parters ansvar, men i løfter helt klart i den tunge ende. Tak.

TAK, fordi i aldrig kan spise op, så vi må få resten.

TAK, eller nærmere RESPEKT for den kamp mange af jer kæmper i alt for mange år med størrelsen på jeres bryster. Vi mænd kan gemme vores private parts i bukserne, hvis vi ikke er tilfredse med størrelsen. Jeres stikker tydeligt eller knap så tydeligt frem og der ligger derfor et helt andet pres på jer, som vi mænd ikke oplever. Om i bruger A eller E, om i har droppet bh’en, om i fylder den med toiletpapir, om i får lavet jeres bryster, om i synes jeres nipples er for store eller for små skal i vide, at i ikke skal give en fuck for, hvad andre mener. Elsk dig selv og dine bryster (wow… tænk jeg lige skrev det) men jeg mener det. Elsk dig selv og så skal vi nok også elske dig. Du ER god nok!

TAK, for de små ting. Når i næste gang fjerner det våde håndklæde fra badeværelsegulvet, fylder op med toiletpapir, støvsuger, laver madpakker, tømmer skraldespande eller rengører mikroovnen så husk, at vi sætter SÅ meget pris på det. Vi glemmer bare nogle gange at sige det højt.

TAK, fordi i til tider bruger flere timer på at lægge makeup. I står røv tidligt op om morgenen for at udsmykke jeres ansigt med diverse produkter, i bruger en formue på. Eyeliner, foundation, rouge og hvad det nu ellers hedder alt sammen. Måske mest for jeres egen skyld? Men vi elsker at kigge på jer. Med eller uden makeup.

TAK, fordi i kaster jer ud i noget så sexet og sindssygt som en bodystocking/heldragt. I rocker den og ligner en million – indtil i skal tisse. Ud på toilettet og af med ALT tøjet. Først trøjen, som skal udover det fine opsatte hår, så nederdelen, derefter skal veninden lyne jer ned i nakken og så skal hele dragten ellers ned om anklerne men UDEN at ramme tisgulvet (!)… Og der sidder i så. Fuldstændig nøgne med et halvt klædeskab i hænderne og tænker: Er det virkelig det værd? og svaret er ja – Hvis du har bakset dig selv ned i en bodystocking eller en heldragt, så har du min fulde respekt. Du ser pisse fucking godt ud og du får alt for lidt credit for the struggle.

TAK, fordi i bruger flere hundrede kroner på undertøj. Nogle går i H&M og Føtex andre i de lidt dyrere butikker, men ikke destomindre er jeres undertøj vanvittigt dyrt. Vi drenge køber 10 bokseshorts i Netto og så er den skid slået. Jo mindre jeres undertøj bliver, jo dyrere bliver det og jo mere ubehageligt er det at have på. Men i gør det. Og tak for det.

TAK, fordi i lytter.

TAK, fordi i trods en stigende vandregning og et storforbrug af barbarskrabere, sætter den ekstra tid af til at barbere ben, arme eller whatever i barbarer. Personligt synes jeg, et par nybarberede ben er noget af det mest sexede i verden. Jeg kender intet til den struggle at barbarer sig hver dag, hver anden eller hver uge (i vinterperioden hver måned? .. eller?). Men i gør det. Uden brok. Og det er beundringsværdigt.

TAK, fordi i finder jer i hvor dumme og hjernedøde mænd nogle gange kan være. Og TAK fordi i siger fra.

Så Kære Kvinder, Piger, Damer, Søstre, Døtre og Tøser

Tusind TAK! I fortjener al kærlighed og respekt.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤  ❤

unknown-4-jpeg
PS: Da jeg fortalte mine venner om idéen til det her indlæg, sagde de, at jeg skulle have udgivet det d. 8. marts. Kvinderens Kampdag. Det havde nok været TAKtisk smart at gøre det, men som de fleste af jer nok allerede ved, er der ikke meget taktik bag bloggen – Jeg skriver, fordi jeg ikke kan lade være.

Men bedre sent en aldrig: Glædelig Kampdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan undgår vi flere #Metoo historier