Et indlæg om påske.. eller?

Du ligner en anden! pt. 2

Efter mit tidligere indlæg “Du ligner en anden!“, hvor jeg har samlet en række billeder af de personer, jeg er blevet sammenlignet mest med gennem mine 27 år, har jeg fået ekstremt meget feedback. Det har udelukkende været postive henvendelser om, hvor meget jeg ligner nogle af dem, hvor meget pænere jeg er end Yayha Hassan eller hvem, de mener, jeg har overset.

Jeg noterede, hvad folk skrev til mig sidste gang og lagde det på hylden til den dag, jeg følte for at lave en “Du ligner en anden! pt. 2”. Den dag er i dag.

God fornøjelse!

Nummer 1: Michael Jackson

skaermbillede-2018-03-24-kl-20-58-10

Hvis jeg fik 1 krone for hver gang jeg havde klædt mig ud som Michael Jackson til kostumefester, havde jeg været millionær lige nu. Om det var i hans unge dage med bong-hår, BAD-tiderne eller den klassiske hat, hestehale og hvid skjorte, så har jeg altid rocket en solid King of Pop.

Nummer 2: Ali G

skaermbillede-2018-03-24-kl-21-00-26

Hvis du ikke kender ham til venstre, så kender du helt sikkert en af de andre karakterer han en gang i mellem spiller. Det er den hylende morsomme og super kiksede wanna be gangsterrapper Ali G. Han er en af Sascha Baron Cohens fiktive karakterer udover Borat, Bruno og The Diktator.

Nummer 3: Eddy Gordo

skaermbillede-2018-03-24-kl-21-05-18

Klassikeren fra jeg var helt lille og skulle vælge hvem i playstationspillet Tekken 3, jeg ville være. Eddy Gordo. Den seje capoiera-dansende kriger, der på billedet her, assisteres af kung fu-kongen Law.

Nummer 4: Thomas Buttenschøn

skaermbillede-2018-03-24-kl-21-07-56

En af de første kommentarer på mit sidste “Du ligner en anden”-indlæg var, at jeg havde overset Thomas Buttenschøn. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg på ingen måde ligner ham – Vi har bare samme hår. Men jeg ligner ham selvfølgelig mere end jeg ligner… Peter Falktoft.

Nummer 5: Mickey Mouse

skaermbillede-2018-03-24-kl-21-22-36

For en måneds tid siden klippede min gode ven Wahid mig næsten skaldet. Inden vi nåede så langt, synes han lige, at jeg skulle rocke en god gammeldags Mickey Mouse frisure.

Udover det har jeg også fået at vide jeg ligner Mowgli, Aladdin, en idiot, min mor og mange andre ting. Jeg holder nu fast i at jeg allerhelst bare vil ligne mig selv… og min smukke mor selvfølgelig.

1 kommentar

  • Emma

    Jeg ville ønske at alle mennesker fik muligheden for at møde dig. Du er det sjoveste, gladeste, dejligste, mest betænksomme og empatiske menneske. Perfektionist og flueknepper. Kært barn har mange navne ❤️ kun kærlighed og savn herfra.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et indlæg om påske.. eller?