Du ligner en anden! pt. 2

Præmiere på lørdag – Rusturen

Kære venner

Jeg er så stolt og taknemmelig for at være en del af det her projekt. Jeg har altid haft et ønske om at kunne kombinere min drøm, om at stå på en scene, med at inspirere mennesker. På lørdag står jeg der. Det sted jeg føler mig allermest hjemme og provokerer, underholder og udfordrer publikum. Vi har fået en sindssyg forestilling op og stå, som er SÅ relevant netop nu, da den tager fat i de vigtigste emner og præsenterer dem i øjenhøjde.

Jeg er taknemmelig for at teaterdirektøren og instruktøren har vist mig tillid og givet mig rollen som Samir. Jeg er taknemmelige for at være en del af et hold med 5 vanvittigt dygtige skuespillere. Molly, Julie, Amina, Nicklas og Wahid. Og jeg er taknemmelig for, at min mor altid har troet på mig og bakket mig op i at gå min egen vej udenom bøgerne og samfundets forventninger.

Tak.

Læs om forestillingen her og køb da din billet med det samme. 

Legene udvikler sig. Promillerne stiger. Grænserne bliver brudt og konflikterne begynder at presse sig på mellem de seks unge, som er afsted på RUSTUREN: det handler om sex, magt og manipulation. Hvem bestemmer? Hvem fører hvem bag lyset? Og hvor går grænsen?

RUSTUREN stiller skarpt på unge og deres mange udtryksformer – alkohol, etnicitet, religion og politiske idealer. Identiteter kolliderer og privilegier udstilles.

RUSTUREN er ny, slagkraftig dramatik til unge af skuespiller og dramatiker Zaki Youssef (Reumert-vinder for Præmieperker) og rapper og instruktør Bābak Vakili.

Medvirkende: Nicklas Søderberg Lundstrøm, Julie Jeziorski, Wahid Sui Mahmoud, Molly Blixt Egelind, Lior Foighel og Amina Tornak

Instruktion: Kamilla Bak Mortensen

RUSTUREN spiller d.14. – 24. april på Edison.

Billetter kan bestilles her: https://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/rusturen/

rusturen

Kan du ikke komme, når vi spiller i april, så bare rolig. Vi spiller allerede igen i september.

_dsc5075

Samir fra Avedøre

_dsc4686

Karla (Julie), Michael (Nicklas), Sarah (Molly), Emad (Wahid), Aliyah (Amina) og Samir (Lior)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ligner en anden! pt. 2