Fuck dig! Hvis du har sagt den her sætning

Kan man drømme forkert?

Ja…. eller nej. Men altså… Du kan bygge din drøm op på et forkert grundlag.. eller nej.. men du kan være uærlig mod din drøm.. altså.. uautentisk.. falsk måske?.. Synes du, det lyder forvirrende? Det er det faktisk ikke, når formatet er et podcast, og temaet er drømme.

For en 3 ugers tid siden mødtes jeg med Mathilde og Alice, som sammen har podcastet Catch Me If You Can; et podcast, som tager udgangspunkt i drømme, kreativitet og passioneret arbejde. Vi mødtes over en øl i HC Ørstedsparken, en solrig tirsdag eftermiddag, til en lille snak om drømme.

Hvad drømte vi om, da vi var små? Har vi nået vores drømme? Kan man drømme forkert? Og hvad nu, hvis man ikke ved, hvad man drømmer om?

Jeg synes, det blev til en rigtigt god snak, som jeg ville ønske, jeg selv kunnet have lyttet til sidste år, da jeg var i krise over mit liv og ikke vidste, hvem jeg var, når ingen kiggede på mig. Hele mit liv har jeg nemlig været drevet af et hungrende behov for anerkendelse. Alt, hvad jeg lavede, stod i skyggen af behovet for at blive anerkendt.

Med min blog har jeg, for første gang i mit liv, fundet noget, hvor anerkendelsen kommer i anden række. Selvfølgelig vil jeg gerne have 100.000 følgere og tjene penge på at blogge, men for første gang nogensinde er det sekundært. Det bilder jeg mig ind, at man kan mærke.

Hvis ikke du har fundet det, du virkelig brænder for, må du huske dig selv på aldrig at give op. Du skal nok finde det, så længe du bliver ved med at lede og ikke stiller dig tilfreds med “fint nok”.

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal begynde, så kan du passende starte med at lytte til afsnit 9 af Catch Me If You Can, hvor jeg deler ud af mine erfaringer med at famle i blinde, brænde nallerne, finde håbet og ramme noget unikt.

Du kan lytte til podcastet her eller i din podcast app.

catch-me-if-you-can

Folk følger ikke HVAD du gør, men HVORFOR du gør det. Giver det ikke nogen mening? Så lyt til podcastet og få indsigt i, hvad jeg mener.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuck dig! Hvis du har sagt den her sætning