Hold nu din kæft med dit "jeg er krænket"-pis

Man skal huske at vande sine “blomster”

Man skal huske at vande sine blomster.

No shit sherlock ikk? Alle ved, man skal huske at vande sine blomster engang i mellem, for at de forbliver smukke og bliver ved med at vokse. Hvorfor glemmer vi det så? 

Hvorfor, når jeg går gennem loppemarkedet på Stefansgade en søndag, ser jeg den ene triste og grå blomst efter den anden? Jeg ELSKER at gå på loppemarked. Hele stemningen og tempoet passer mig helt perfekt på en solskins søndag med tømmermænd. Jeg køber aldrig noget. Jeg kommer med en… lidt anden agenda end som så mange andre. Jeg kommer for at kigge på blomster. 

I dag var jeg ude med min bedste vens mor og far. Far er polak, og har det fedeste syn på livet. Han kalder piger for blomster og drenge for ukrudt. Efter en brunch i HC. Ørstedsparken, med en lille og meget ubehagelig fernet på siden, gik turen mod Stefansgade. Far og jeg kiggede på blomster, mens mor købte babytøj til de, en dag, kommende børnebørn. Hvor loppemarkedet var fantastisk for mor, var der trist og gråt på blomsterfronten.

Jo, der var da et par nyudsprungne og meget fine blomster her og der, men det var tydeligt at se, at alle singler var på taget ud til vandet. Det var parforhold på parforhold, som bedst beskrives som underdanige fyre, tvangsindlagt til at udtrykke begejstring over kjoler og søde små skåle, og piger der desperat kæmpede for parforholdets overlevelse gennem et “kærestedags-event” i lopperammer.

Boderne var bestyret af piger, hvis håbløse kærester havde købt sig til et blowjob ved at bære tingene ned og derefter trofast sidde i en campingstol og hvert 5 minut råbe “Skat.. Hvor meget skal vi ha for den her?”. 

De var grå. Både blomsterne og ukrudtet. Ikke alle men rigtig mange af dem. 

Det er SÅ vigtigt, at vi bliver ved med at vande vores blomster. At vi bliver ved med at holde liv i forholdet, og skifter vandet dagligt. At vi roser vores blomster. At vi ser vores blomster. At vi fortæller vores blomster, at de er de smukkeste blomster i verden – også efter 10 år. At vi plejer vores blomster. At vi bruger tid på vores blomster…. Og ved du hvad? Så vokser de helt af sig selv og dufter, som første gang du duftede til dem og stråler, som første gang du valgte, at det skulle være netop den blomst, du skulle dele resten af dit liv med. 

Lad dette indlæg være en reminder om, hvor vigtigt det er at passe på sine blomster hele livet og ikke bare udskifte dem, når de visner. De visner, fordi de ikke får kærlighed. Kærlighed går begge veje, men den starter med at gi’.

Giv kærlighed og du vil få den største og smukkeste blomst af dem alle igen.  

img_7389

Den største og smukkeste blomst i mit liv er min mor, som jeg selvfølgelig har været ude og vande i dag på mors dag <3

img_7367

Uden kærlighed og omsorg bliver blomsterne triste og grå at se på.. shit .. det rimer fandme også!

 

PS. Jeg synes alle blomster er smukke. Store og små. Hvis de bliver passet og plejet hele tiden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold nu din kæft med dit "jeg er krænket"-pis