Man skal huske at vande sine "blomster"

Du gætter ALDRIG hvad jeg har gjort med mit hår

Jeg er 27. Jeg er single. Jeg har et godt job og en god økonomi. Jeg er voksen. Jeg skylder ikke nogen noget. Jeg er fri. Jeg skal ikke spørge nogen om lov, før jeg gør noget fucked op. Jeg kan gøre lige hvad der passer mig! og det har jeg gjort.

img_7450img_7479

Jeg har ALTID haft lyst til at farve mit hår. I mean.. why not? 10 år med afro blev sku for kedeligt. Der skulle ske noget nyt! Det skulle klippes. Det blev det. Og nu? Nu skulle det farves. Jeg er fri. Jeg kan gøre, lige hvad der passer mig!

img_7492

Det ironiske ved det hele er, at ALLE jeg har nævnt for, at jeg ville farve mit hår pink, har svaret på cirka samme måde: “Hvorfor????!! Det bliver altså ikke pænt.” Hvor jeg hele mit liv er gået sindssygt meget op i andres mening om mig, kan jeg helt oprigtigt mærke i maven, at jeg ikke gir en flyvende fuck i dag. Jeg har sindssygt meget lyst til at gøre det, fordi JEG har lyst. Ikke fordi de skal kunne li mig endnu mere. Jeg er fri. Jeg kan gøre lige hvad der passer mig!

img_7561img_7592

6 timers arbejde og 2 flasker vin senere og her er resultatet:

img_7648img_7654img_7652
HVORFOR???!! … Hvorfor ikke 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man skal huske at vande sine "blomster"