Kære royalister - i er jo helt brændt af!

Mamma i made it! – Jeg er så stolt… og ligeglad

Jeg fucking gjorde det.

Der er to måder, at læse det her indlæg på. Den ene er måske den mest åbenlyse: Fuck hvor er han irriterende og heldig. Den anden er ved at blive inspireret: Fuck hvor er det vildt, hvad han har opnået på så kort tid. Han har knoklet fra day one og fejlet, fucked op og forvirret alt og alle med at ville være alt fra musiker over snapchatter til skuespiller… og nu blogger. 

Jeg håber, du vil læse det her som nummer 2. Jeg skriver nemlig ikke det her indlæg for at prale eller få virtuel love i form af likes. Jeg skriver det for at inspirere dig. For at fortælle dig, at vi nogle gange er nødt til at vende tingene på hovedet for at se meningen med det hele. 

I al den tid jeg lavede musik, var det ultimative mål, at få en pladekontrakt. Jeg drømte om en dag at kunne tage det billede, jeg i så mange år havde visualiseret. Jeg, Lior, trykker direktøren fra Universal Music i hånden og udstråler “mamma i made it”-følelsen til mine SOME’s skue og anderkendelse. 

Men ligesom med jagten på lykke, er det ikke en konsistent følelse, når vi opnår den. Vi bliver så besatte af at nå et bestemt mål, at vi glemmer at se de små sejre som milepæle og rejsen som målet.

I de mange år jeg lavede musik, kæmpede jeg for at få spilletid på P3, taletid i fjernsynet og et gennembrud på de sociale medier. Dét var målet! Jeg var så obsessed af målet, at jeg glemte rejsen. Jeg glemte musikken. Jeg glemte, HVORFOR jeg gjorde, hvad jeg gjorde (Læs: Kan man drømme forkert?). 

Jeg ramte en del milepæle i min mange-årige rejse som musiker

Ugens kanon på P3, Go morgen Danmark, Tv2 Lorry, Nemoland osv. Men pladekontrakten fik jeg aldrig. I tirsdags fik jeg dog en anden kontrakt. Efter 5 måneder som blogger, i en tid hvor alle vil være det, fik jeg tilbuddet. En samarbejdsaftale med Danmarks største bloggerplatform. Det er for vildt. Jeg skrev under og er nu officielt “ægte blogger”. Men… Det her skete tirsdag d. 29 maj. Hvis det er det ultimative mål som blogger.. hvorfor meldte jeg det så ikke ud med det samme og tog billedet. Billedet jeg altid har drømt om og visualiseret.

Fordi jeg, hvor arrogant og nederen det end lyder, faktisk er en lille smule ligeglad. Forstå mig ret. Jeg er SÅ taknemmelig, stolt, beæret og MEGA glad over, at Bloggers Delight finder mig interessant og har tilbudt mig et samarbejde. Men det er ikke gratis spons, penge eller den medfølgende “fame”, der driver mig i dag. Kontrakten er en milepæl og et kæmpe boost på min rejse. Men min rejse slutter ikke her. Den er først lige begyndt.

img_7790

Glad og taknemmelig bloggertype til.. wait for it… Thomas Helmig koncert med Emilio i gul og Jonas bag kameraet.

Mit mål med bloggen er ikke at blive den nye big shot blogger. Det er ikke at blive offentlig debattør og meningsdanner. Det er ikke at tjene penge og leve det søde liv på at skrive… Selvfølgelig er det det. Men det er sekundært. Mit primære mål er at sende reflekterende, provokerende og inspirerende indhold ud til verden og på den måde ændre den. Fordi jeg for en gangs skyld vægter mit mål om at ændre verden højere end målet om at blive anerkendt, har jeg, på de 5 måneder som blogger, opnået SÅ meget, at jeg nogle gange er nødt til at nive mig i armen. Drømmer jeg? 

Jeg har siden d. 27 december 2017 haft to indlæg i BT og et tredje på trapperne. Jeg har lavet mit første podcast, været i Go Aften Danmark, været det helt store samtaleemne i P3’s program Curlingklubben og udgivet en video, i samarbejde med TV2 Echo, som pt. har 125.000 visninger. Jeg har opnået så meget på så kort tid… og nu landet bloggernes svar på en pladekontrakt. 

Det er et kæmpe skulderklap

Men jeg vil ændre verden med eller uden kontrakt, og jeg håber inderligt, at du vil være med på rejsen og se mig som en inspiration, eller i hvert fald et input til inspiration, fremfor en heldig kartoffel med et ekstremt “se mig”-behov kamufleret i velovervejede pseudointellektuelle ord. 

Når det så er sagt, så TUSIND TAK til alle jer der har været med fra start. Jer der læser med nu. Jer der liker og deler. Jer der ikke liker men fortæller mig det, når vi tilfældigt løber ind i hinanden. Jer der, uanset hvad jeg kaster mig ud i, kan se igennem mig og mærke at jeg, ligesom alle andre, bare prøver at finde mig selv og min vej, i en verden af 6 miliarder mennesker, der alle føler sig som hovedpersonen i deres egen film. 

Og TAK til Bloggers Delight for tilliden. Hvis i forventer kaffelatte-, croissants- og modeindlæg, må jeg skuffe jer. 

“Jeg vil ændre verden, ved at udfordre hykleriet og normerne gennem inspirerende og reflekterende indhold i øjenhøjde.”

img_7786

Tak for tilliden.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære royalister - i er jo helt brændt af!