Hvem skal man røvpule for at få en croissant og en latte??

Hey Danmark! Hvad sker der for dig?

Jeg forstår dig godt

Jeg forstår godt du er vred. Jeg forstår godt du er frustreret. Jeg forstår godt du hader. Jeg forstår godt du føler dig magtesløs. Jeg forstår godt du føler dit land bliver overtaget. Jeg forstår godt du får lyst til at tage hårde midler i brug for at stoppe islamiseringen i Danmark og jeg forstår godt du er bange.

Du blir, hvad du spiser – Du spiser, hvad der bliver serveret – Du sluger det råt, hvis der, i din verden, ikke eksisterer en anden type mad…

Ja okay det blev lige søgt nok, men forstår du pointen? Så længe du kun blive præsenteret for én sandhed, én side af sagen og én vinkel, så forstår jeg godt, at du har det, som du har det. Og jeg bebrejder dig ikke. Tværtimod. Jeg forstår dig.

Når Mette Thiesen, folketingskandidat for Nye Borgerlige, laver et facebookopslag, hvor hun decideret lyver og forlægger “facts” ingen kan sige sig fri fra foragte, så forstår jeg godt reaktionen. Lad mig spole lidt tilbage til da en måske kommende folkevalgt (!) politikker delte dette opslag i sidste uge:

Københavns politi har bekræftet, at der IKKE var tale om bevæbnede “Sharia”-vagter. Det var ganske almindelige vagter fra et ganske almindeligt vagtfirma?! Københavns politi fortæller også, at der ingen grund var til at tro, at etniske danskere ikke var velkomne. Tværtimod  hørte de flere gange vagterne byde forbipasserende velkommen, hvilket vagterne selv og arrangørerne kan bekræfte. Men Mette ved bedre! Troede hun.

Er det for meget at forlange at man som minimum, som byrådsmedlem og folketingskandidat, sætter sig ind i fakta, inden man spreder fake news til sine tusinder følgere?

Som reaktion på den efterfølgende kritik har Mette Thiesen været ude og beklage og slette sit opslag igen. Det er bare for sent. De uvidende mennesker, der blindt stoler på hvad de læser, har fået endnu en grund til at hade, endnu en grund til at frygte og endnu en grund til at dele racistisk propeganda. Bevæbnede Shariavagter der nægter danskere adgang! Det ER fucked! Selvfølgelig skal vi stoppe det! Selvfølgelig bliver folk forargede! Det er bare forkert! Det løgn! Opslaget er blevet liket og delt flere tusinde gange, og fronterne på begge sider har fundet incitament til at kickstarte endnu en omgang mudderkast i kommentarsporet.

Har det nogensinde virket? Mudderkasteriet? Er der nogensinde nogen der, efter at have modtaget en uppercut af en sviner, har lagt sig fladt ned og sagt undskyld? Eller har de givet igen af samme skuffe, indtil den ene part trækker sig i et taktisk smart moment, hvor “jeg gider ikke gå ned på dit niveau”-kortet bliver spillet?

Nej.

Jeg bliver ked af det, når jeg læser hadefulde kommentarer fra højrefløjen. “Skyd de aber” “UD af mit land! De skal hjem NU!” og “Jeg vil med glæde bidrage med benzin til afbrænding af deres hjem”… Samtidig bliver jeg også ked af det, når jeg læser, at venstrefløjens modsvar går ned på samme niveau. Det er mennesker som er pisse fucking bange, vi har at gøre med. De ved ikke bedre. DANMARK FOR DANSKERNE siger de. Men jeg er dansker. Og jeg VED at de, hvis de mødte mig, ville tænke det samme. Jeg er ikke som dem, de taler om. Dem de taler om, er ikke som dem, de taler om. De danner sig en mening baseret på det, de får serveret – og jeg forstår dem.

Jeg er dybt uenig med deres holdning, og deres retorik er i den grad forkastelig, men jeg tror ikke, de skifter mening med mere mudderkast. Jeg tror ikke de lytter, når man skyder deres argumenter ned eller efterlyser statistikker for deres påstande. Selv hvis du kan bevise, at det er faktuelt forkert at, what ever de finder på, skulle være sandt, så lytter de ikke.

Så kære dig, som læser med. Tænk inden du skriver: Gavner den kommentar min sag? Eller skader den, den? Opnår jeg det jeg vil? Eller bidrager jeg til den polemiske debat?

Jeg forstår DIN frustration. Jeg forstår dit had og din forargelse. Men vi skal ikke ned på deres niveau, hvis vi vil ændre verden.

Vi skal være bedre. Vi skal møde dem i virkeligheden og vise dem, at de intet har at frygte.

Og dig som frygter – Jeg er pisse fucking sød.

Hold kæft hvor er vi farlige at se på…..

2 kommentarer

 • Ano

  Det er en svær diskution… Jeg fik forleden at vide at min 15 årige søsterlig 3 andre piger, er blevet gruppevoldtaget af 5-6 14-17 årige drenge. (Du kan læse om det i alle medierne) Det jeg blev mindst overrasket over da min mor grædende fortalte mig det, var at samtlige drenge var arabere… Så ja, netop DE drenge, synes jeg faktisk skal fucke langt væk ud af Danmark! Men det betyder ikke at jeg er fremmedhadsk eller vil have ALLE ud 😉 Der er altid to sider af en sag, men tænk dig hvis du stod på min side, og det var Naomi det her var sket for? Fortjener de virkelig at være i Danmark, netop disse drenge som ikke kommer herfra og tror at vores piger bare er små ludere, de kan behandle som de vil? Det synes jeg ærligt talt ikke de gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lior

   Jeg er helt med på din forargelse og jeg har godt læst om det i medierne. Men hvorfor er deres etnicitet af relevans for sagen? Hvad har deres hudfarve med der lorte-opførsel at gøre?

   Hvis de er født her er de her fra. Hvor skal de hjem til? Det svarer til at jeg fik at vide jeg skulle rejse hjem, hvis jeg begik en forbrydelse. Hvor hjem?? Jeg er dansker…

   Det er sindssygt det de har gjort. De skal selvfølgelig straffes for det, hvis retten kender dem skyldige, men at sende dem “hjem” og ud af landet holder bare ikke i et civiliseret samfund. De har rettigheder ligesom alle andre og det lige præcis dér vores retssystem skal stå sin prøve.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem skal man røvpule for at få en croissant og en latte??