Hør her din arrogante lille teenage-type

Bloggermiddag og Far til fire – Én ting ærgrede mig helt vildt!

Det første jeg gør, når jeg skal til at skrive et indlæg, er at klikke ind på den side der hedder “Hvorfor“. Hvorfor gør jeg det jeg gør? Hvorfor skrive et indlæg, lave en podcast, en sang eller et tv-program? Dét er jeg nødt til at minde mig selv om en gang i mellem.

“Jeg vil ændre verden, ved at udfordre hykleriet og normerne gennem inspirerende og reflekterende indhold i øjenhøjde.”

Hvis det projekt, jeg kaster mig ud i, stemmer overens med ovenstående sætning, så gør jeg det rigtige.

Så hvorfor det her indlæg? 

Der er sket så meget i sidste uge og nu kommer der til at ske så lidt – på bloggen.

Det er ikke med min gode vilje, da jeg elsker at skrive, men de næste to uger bliver der meget stille fra min front. Jeg tager på Roskilde på lørdag for 12(!) gang og er SÅ ansvarlig, at jeg ved, jeg er for uansvarlig til at passe på min telefon. Jeg skifter derfor, igen i år, min iPhone ud med en god gammeldags klaptelefon. Hvis jeg skal have dit nummer så bip mig lige. Jeg modtager ingen snaps, insta, facebook, messenger, tinder osv. fra på lørdag.

2 dage efter Roskilde tager jeg med min ældste ven(inde) Lea til Rom. Vi har holdt hinanden ud i 27 år og skifter nu Nørrebrogade ud med Via Dei Conditti (kender intet til gaden men det lyder fedt). Har du tips og tricks til Rom så smid en kommentar i min retning.

Denne uge står på arbejde mens sidste uge var for vild og mindeværdig på et helt andet plan. For at starte bagfra var jeg til præmiere på min første spillefilm i weekenden. Hold kæft hvor var jeg stolt og rørt. Jeg rystede fra det sekund jeg trådte ud af min seng lørdag formiddag til jeg lå i min seng igen om aftenen. Om jeg var nervøs, spændt, tømmermændsramt eller bare mega sulten er ikke til at sige; glad var jeg i hvert fald. Jeg selv, min søster og mine to bedste venner mødte op i Imperial til gallapremiere på Far til fire i solen. En film jeg altid har drømt om at være med i. Og nu.. 18 film senere er jeg en del af historien. Film nummer 19 som, ifølge instruktøren Martin Miehe-Renard, er en af verdens ældste filmtraditioner og ifølge den lille pige han mødte efter filmen, den bedste film hun havde set i 10 år, og hun var endda kun 8.

Det var en fantastisk oplevelse – Jeg håber inderligt, det ikke er sidste gang, jeg kommer til at lave en film.

Sådan ser jeg ud når jeg skal forstille at være 10 år yngre.. cirka.

Onsdag aften var jeg til min første “Bloggermiddag” med alle premium-bloggere fra Bloggers Delight. Arrangementet var tiltænkt at være en “Mingle/Get to know each other/Netværks”-middag. Kort fortalt var det, overraskende nok, en fantastisk aften. Der var dog en ting, der ærgrede mig rigtig meget dagen efter – Min egen opførsel.

Jeg havde SÅ mange fordomme om mine medbloggere.

De er indholdsløse, ligegyldige, overfladiske, dumme, kaffe-latte-croissant-agtige og alt muligt andet nederen. Realiteten var dog en anden. De (af dem jeg snakkede med) havde sindssygt meget at byde på. De brændte alle hver især for at skrive om netop det der optog dem. Om det var om, hvordan det er at være i fertilitetsbehandling eller om forladte steder og babytøj til at prøve at være super-mor eller virkelig gå op i mode. Bevares det var ikke altid de mest interessante emner, men de brændte for det. Ligesom jeg gør for min blog. Dét var fedt at opleve. Dét havde vi tilfælles.

Mange af mine fordomme blev afkræftet og jeg skammede mig meget over at have været så fordomsfuld. Når det så er sagt blev en del af dem også bekræftet. Det kunne dog ikke måle sig med, hvor positivt overrasket jeg blev, meeen jeg vil nu alligevel lige fremhæve nogle af dem.. bare fordi det var så sjovt at opleve:

 • Da maden blev serveret fløj alle telefonerne op ad lommerne og der blev blitzet dauda til den helt store guldmedalje. Gad vide om de bedst kan li maden kold?
 • Indholdet af den goodiebag vi alle fik, synes jeg siger en del om modtagerne: Tan-improvement-pills, tan-improvement-creme, ansigtsmasker, hårkure, body scrub og alt muligt andet.
 • #Sofun #bestnightever på alle billeder efterfølgende. SÅ hyggeligt var altså heller ikke.
 • “Tag lige et billede af mig, mens jeg drikker af mit glas og lader som om, jeg ikke ved du gør det”-typer over det hele.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg går så meget op i andres adfærd, men jeg… Jeg tror måske Beyonce og Jay Z i lørdags forklarer en del. Jeg var der ikke, men jeg så heeele koncerten hjemmefra. På insta. Og snap. Og facebook… Hvor mange så egentlig koncerten i Parken? Altså mit indtryk er at alle hele tiden stod med telefonen i stedet for rent faktisk at være til stede. Måske er det, det jeg ikke bryder mig om. At folk i dag er mindre nærværende. Men hvorfor bekymrer det mig, at andre glemmer at være til stede?

Måske fordi jeg kan kende det hos mig selv.

Uanset hvad var det en pisse hyggelig aften onsdag og en virkelig fed film lørdag. Jeg har lært en del. Sluk for den indre destruktive monolog om de andre og fokuser på at JEG er tilstede. Ellers må jeg mande mig op og sige til, hvis jeg synes de andre er for fraværende. Det gør min veninde Anna nogle gange til mig.

Rød løber og interviews er lige mig. Det falder mig åbenbart helt naturligt at være på. Men altså.. det tror jeg alle der kender mig godt vidste i forvejen.

Next stop: RF18 og Rom. Bip mig med tips og dit nummer hvis vi skal hygge!

Hav en fantastisk sommer og TAK til alle jer jeg møder i det ene eller det andet sammenhæng som, efter den obligatoriske “hvordan går det med dig”-sætning, supplerer med “Jeg har læst din blog!”. Det betyder meget at vide i læser med.

En lille del af det fantastiske hold <3

Ps. Jeg tror faktisk vi alle kunne lære lidt af fodboldfans. Hvor tit filmer de at der er mål, eller at de er på stadion? Jeg oplever det i hvert fald ikke som så tit. De er 100% til stede når deres hold spiller og tager meget sjælendt telefonen op ad lommen.

1 kommentar

 • I’ve been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts on this kind of space .
  Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this
  web site. Studying this information So i am satisfied
  to exhibit that I have an incredibly good uncanny feeling I discovered exactly what I needed.
  I most definitely will make sure to don?t omit this site
  and provides it a look regularly.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hør her din arrogante lille teenage-type