Jeg scorede så mange damer på det: Nu skammer jeg mig

Skud ud til de sejeste damer i byen


Efter mit sidste indlæg Jeg scorede så mange damer på det: Nu skammer jeg mig har jeg fået en del kommentarer, privatbeskeder og sågar en enkelt fan-mail.. Og nå ja.. et “prik” på facebook. Mange, som ikke har læst min blog før, er faldet over den efter mit til dato mest læste indlæg udkom. Tak til alle jer der har læst det – også jer der efterfølgende har sagt grimme ting om mig. I læser jo med alligevel, så tak.

Dagens indlæg er, modsat de sidste mange indlæg, hverken politisk, debatindbydende eller filosoferende. Dagens indlæg er bare ren kærlighed eller “skud ud” som man siger på hiphop’sk. Det skal jo ikke være så alvorligt alt sammen.

Efter 6 år med roomies besluttede jeg pr. 1. juli, at jeg ville bo alene. Fra at have haft værelse i stuen til pludselig at have et soveværelse OG en stue gav mig en idé:

Jeg vil vælte en væg!

Jeg vil lave et åbent køkken.. samtalekøkken.. køkkenalrum..køkkenstue! Jeg sendte en ansøgningen til boligselskabet og blev godkendt – Og så var det ellers bare at gå i gang.

Jeg startede selv ud klokken 9 om morgenen med at flække det ene bræt efter det andet og da klokken blev 15 kom vennerne til undsætning. Når jeg fortæller folk hvem der hjalp mig, har de stort set alle sammen haft samme reaktion. Kun piger?!

Jeg fik nemlig assistance af de sejeste damer i byen. Anna, Emma, Cille, Jose, Sus, min søster og min mor. Hvad skal man med stærke mænd når man har seje kvinder? Der blev hukket, hamret, flækket, løftet, båret og fejet dauda de næste timer og da klokken var kvart i 8 (et kvarter før der skal være “stille” i opgangen) var vi færdige. Jeg er så stolt over resultatet, stolt over at kende de sejeste tøser, lidt på bar bund over hvad jeg nu gør med hullet i gulvet.. men mest af alt glad og tilfreds.

Derfor har jeg lyst til at dele det med jer. Og hey! Har du gode råd til, hvad jeg gør nu, så smid en kommentar! Planlægger nemlig også at rive køkkenet ned og bygge et nyt.. men altså.. Hvor starter man?

Anyway! The future is female! And male! And alt muligt andet. Kæmpe kærlighed herfra.

Før

Under

Efter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg scorede så mange damer på det: Nu skammer jeg mig