"Brænd bøsserne!" gik vi rundt og sang

Pink hår var dumt – Det her er dummere

I går var det søndag. En dag jeg her på det sidste er begyndt at elske.

Men i går vågnede jeg alligevel op til en nederen følelse.. En “Hvad skal jeg med mit liv”-følelse.

Jeg var gået tidligt i seng dagen før og vågnede derfor allerede kl 8. Klokken 8 på en søndag!? Det er det tidspunkt, hvor man for alvor føler sig ene og alene, mens hele verden sover.

Jeg gik på Facebook, Instagram, Tinder.. Jeg gik frem og tilbage fra soveværelset til køleskabet i håb om, at det på mirakuløst vis ville være blevet fyldt op, efter sidste gang jeg kiggede. Jeg prøvede at give mig selv en motiverende opsang, men mit hoved var fyldt op med grå tanker, som det nogle gange er.

Den der irriterende følelse hvor du ikke føler, at du har nogen at ringe til.

Men det har jeg jo! Sagde jeg til mig selv. Jeg skrev en besked til Sol: “Har du lyst til at drikke kaffe?” “Ja!” svarede hun og spurgte om vi skulle mødes på Vesterbro.

Det korte og det lange er at min dag i går startede grå og endte med at blive intet mindre end fantastisk.

Jeg mødtes med min veninde Jose på Nørrebro og fulgtes til Cille’s kaffebar, hvor Cille selvfølgelig var på arbejde og Sol og Wolo kort efter dukkede op. Vi drak kaffe og lyttede til Kim Larsen. Da Hamun og Rose dukkede op tilbød ejeren af caféen, Torben, os alle en skål tomatsuppe, og det var dér. Midt i tomatsuppen, da Wolo pludselig begyndte at masserer mig, at jeg kom til at tænke på den følelse jeg vågende op med:

For 4 timer siden var alt gråt og lige nu kunne jeg ikke være mere lykkelig.

Livet er i sandhed forunderligt.

Vi gik alle langs søerne mod Østerbro, hvor Anna joinede os på vejen ud og Emma på vejen hjem. Efter at have gået næsten 10km og været ude fra 11-19, omringet af gode mennesker, følte jeg ikke, at min dag kunne blive bedre.

Altså.. Hvad mere kunne man ønske sig? *Ding! sagde min telefon.

“Kommer du lige over? Jeg sidder lige og tusser!” Skrev mit 7 dage gamle bekendtskab Frederikke.

Hvorfor ikke tænkte jeg.. og ja..

Liorlife er ikke specielt eller unikt. Liorlife er at tage sagen i egen hånd og GØRE noget. Er du utilfreds med hvor du står i livet.. SÅ FLYT DIG. Du er ikke et træ! Det er at blive ved og aldrig give op!

For at citere en mand jeg har et meget ambivalent forhold til, men samtidig er utroligt inspireret af. Steve Jobs:

* Stay Hungry – Stay Foolish *

Stay Hungry og bliv ved med at jagte det gode liv! Lad være med at stille dig tilfreds med “fint nok”. Om det er i arbejdslivet, kærlighedsrelationen eller på en grå søndag. Og Stay Foolish! Bliv ved med at gøre dumme ting og prøv dig frem! Ellers bliver livet sku så kedeligt og gråt.

Og hey! Hvorfor leve det grå liv, når du kan hælde glimmer på og danse i bar røv til “Rabalderstræde” på Jyllingevej midt om natten?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Brænd bøsserne!" gik vi rundt og sang