Jeg forstår godt at min mor er bange

A dream come true – Det er for vildt!

Man kunne fristes til at tro, at jeg får penge for at linke til Sex og Samfunds nye kanal men bare rolig. Det er ganske gratis. Jeg gør det kun, fordi jeg synes det indhold vi har lavet er sindssygt vigtigt.

I dag, juleaftensdag og min 28-års fødselsdag, når jeg endnu en milepæl i Liorlife.

I mit tidligere indlæg “Så meget tjener jeg på bloggen” nævner jeg i starten, at jeg blandt meget andet, har startet et samarbejde med Sex og Samfund.

Et samarbejde er måske så meget at sige, men i forbindelse med deres nye youtube-kanal Sex og Samfund VARY og konceptet “Sexpanelet”, har de spurgt om ikke, jeg kunne have lyst til at deltage.

Det tog mig ikke mere end et par sekunder at beslutte mig. Det blev et stort ja tak! At jeg, Lior, kan få lov at svare på  dilemmaer omkring sex, præstation, forventninger og kærlighed er et eller andet sted a dream come true.

Jeg er vokset op med DR-programmet Hjerteflimmer, hvor et panel af kendisser som Simon Juul, Oliver Bjerrehus og Camilla Ottesen svarede på forvirrede teenagers mange spørgsmål. Jeg er måske ikke kendis-typen, men at jeg får lov at bruge min viden og min erfaring på at hjælpe andre. Det er stort. For mig.

I dag udkommer det første afsnit vi har lavet sammen, og vi er i skrivende stund i gang med at planlægge det næste.

Mænd, præstation og forventninger.

Et tema jeg synes er virkelig interessant og tabubelagt. Netop derfor skal vi snakke om det. For er det normalt ikke at kunne få den op og stå? Er det okay at man som fyr siger nej til sex? Hvordan siger man til sin kæreste at man godt kan li at blive domineret i sengen? Og hvordan slipper vi det forskruede James-Bond-Porno-Altid-Perfekte-Sexscenarie, vi er skolet med gennem kulturen?

SPOILER ALERT! 

Det findes ikke. Det perfekte sex-scenarie.

Det er helt normalt at man under akten gokker hovedet ind i væggen, vælter en lampe eller får krampe. Selvfølgelig river man ikke alt ned fra spisebordet for at tage sin partner her og nu. Jo tanken er da fræk og måske det kan lade sig gøre med en smule forberedelse, men lad os være realistiske. Der står en macbook til 13.000, en Kählervase og en kæmpe bunke papirer du endelig har sorteret.

Mit indtryk er, at mine mandlige læsere er omtrent lige så gamle som mig. Et sted mellem 25-35. Vi har måske alle oplevet ikke at kunne få den op og stå – og vi ved det sker for alle. Men det ved de unge ikke og det skal vi lære dem. Vi skal lære dem, at det er normalt at være unormal – og det er fedt.

Alt det og meget mere kommer vi omkring i dette afsnit af Sexpanelet. Jeg håber at du har lyst til at se det. 

Hav en fantastisk jul, 24. december, fødselsdag, mandag eller hvad end du fejrer i dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg forstår godt at min mor er bange