A dream come true - Det er for vildt!

Et år som blogger: Dét kom bag på mig!

I dag, torsdag d. 27. december 2018, er det præcis et år siden, jeg oprettede og skrev mit første blogindlæg.

Hvorfor en blog” blev begyndelsen på liorlife.dk. Noget mange troede blot ville være en fase. Noget jeg måske også selv troede ville være en fase. But here we are. Et år efter og jeg har aldrig følt mig mere motiveret for at fortsætte, end jeg gør nu.

Der er sket så meget det sidste år.

Da jeg for halvandet år siden havde en mindre krise over mit liv, valgte jeg at opgive at drømme. Jeg ville fra nu af tage livet en dag ad gangen og se, hvor det førte mig hen. Min krise bundede i, at jeg ikke vidste hvem jeg var, når folk ikke kiggede. Hele mit liv har været dikteret af andres anerkendelse eller mangel på samme.

Men nu. Nu ville jeg gå på arbejde, gå hjem og lave noget kedelig pasta og se Netflix… og det var der. Midt i et Sex & the City maraton, at jeg fandt ud af, at jeg ville have en blog ligesom Carrie.

Jeg ville ændre verden. Gennem ord.

Jeg hører tit at “man jo ikke kan ændre verden ved at blogge”. Tja.. det kan du måske have ret i. Men jeg vælger at tro på at det ændrer noget. Det er oftest folk der er enige med mig, som læser mine indlæg. Er det en dårlig ting? Eller er det en gave, at jeg får sat ord på rigtig mange andre menneskers tanker?

Det at jeg er begyndt at blogge har åbnet op for sindssygt mange muligheder og nye platforme. Jeg er nået så langt ud over min egen omgangskreds den dag i dag og jeg elsker hvert eneste sekunds taletid, hvor jeg, ved at være mig, kan få lov at ændre noget. Så nej jeg ændrer måske ikke verden ved at blogge. Men det giver mig mulighed for at nå endnu bredere ud, så jeg forhåbentligt en dag virkelig kan ændre noget.

Til dig som læser: Tak fordi du følger med. 2018 har været et fantastisk år. Jeg føler virkelig at 2018 for alvor har været MIT år. Takket være dig.


♥ 2018 var året jeg fandt min ild. Min passion. Mit hjertebarn. Min blog.

♥ 2018 var året jeg blev anerkendt af Danmarks største bloggerplatform og skrev kontrakt. (LINK) 

♥ 2018 var året jeg fik et blogindlæg i avisen og efterfølgende blev fast blogger hos BT.dk (LINK) 

♥ 2018 var året jeg på live TV fortalte Jes Dorph at jeg havde en flot pik. (LINK)

♥ 2018 var året jeg optrådte i P3 som kærlighedsekspert. (LINK)

♥ 2018 var året jeg spillede teater i 4 ud af 12 måneder. (LINK)

♥ 2018 var året min første biograffilm kom ud. (LINK)

♥ 2018 var året jeg udgav 3 videoer for TV2 Echo som samlet har fået over en halv milion afspilninger. (LINK) 

♥ 2018 var året jeg løb et halvmaraton uden at træne op først. (LINK)

♥ 2018 var året jeg farvede mit hår pink. (LINK)

♥ 2018 var året jeg fik tatoveret Liorlife inde i munden. (LINK)

♥ 2018 var året jeg sprang ud som feminist. (LINK)

♥ 2018 var året jeg stod frem som krænker og engagerede mig i #Metoo-debatten. (LINK)

♥ 2018 var året jeg var i Radio 24syv morgen. (LINK)

♥ 2018 var året hvor Helle Thorning fortalte mig, at hun syntes jeg var meget sej og modig.

♥ 2018 var året jeg talte til Ungdommens Folkemøde. (LINK)

♥ 2018 var året jeg blev “ekspert” i Sex og Samfunds Sexpanel. (LINK)

♥ 2018 var året jeg medvirkede i DR-programmet “Jøde” og fik sat fokus på et sindssygt vigtigt emne. (LINK)

♥ 2018 var året jeg så Eminem live. (LINK)

♥ 2018 var året hvor jeg blev 28 og igen i år fik fornøjelsen af at spille til De Juleløses Jul på Christiania.


Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg som 28-årig ville være blogger. Men her hvor jeg står nu, 60 blogindlæg senere på liorlife.dk og 7 på BT.dk, kan jeg ikke forestille mig at være andet.

Jeg har fået sat fokus på en masse sindssygt relevante emner.

Jeg har debatteret, argumenteret, inspireret, engageret, motiveret og provokeret.

Jeg har oplevet hvad det ville sige at have haters. At blive kaldt de grimmeste ting på internettet. At blive konfronteret på gaden. At blive trollet på Instagram.

Jeg har oplevet, hvor befriende det er når man siger “fuck hvad de andre tænker, de kender mig ikke” og bare fortsætter.

Intet af det her ville være muligt uden jer som læser, deler, kommenterer, liker, roser og debattere med mig, når i er uenige. Af hjertet TAK. Jeg håber i har lyst til at være med på min rejse ind i 2019.

Be the change you wish… ej okay.. men alligevel jo. Jeg vil se verden ændre sig til det bedre – så jeg starter med mig selv.

2019 LETS GO!

Foto: Steffanie Nordahl

Nå ja.. for lige at samle op på min fantastiske clickbait-overskrift, så havde jeg faktisk tænkt mig at lave en oversigt over mine mest læste indlæg men eftersom indlægget “Så meget tjener jeg på bloggen” stadig får flere clicks, gad jeg ikke lave listen. Tænk at jeg kan skrive så vigtige ting om life og så vil i helst vide hvad jeg tjener. Det kom bag på mig… 🙂

1 kommentar

 • Metthea

  Først et tillykke med din fødselsdag forleden🇩🇰🇮🇱🎉
  Stort tillykke med 1års dagen af din blog🍾🥂
  Wauw der er sket meget når det hele står på skrift🤗
  Du kan være stolt også selv om jeg tænker vi ikke altid ser ens😊
  Jeg kigger også ind og kan se mine ytringer ind imellem er pga jeg er ked af den forandring der er her i landet. Jeg ved den er over hele kloden. Ikke destumindre er det øv oplevelser som ord, ting jeg har oplevet, nyhederne der har påvirkede mig. Jeg ville ønske jeg ind imellem igen kunne være den som så den verden jeg ville ønske at være en del af. Den hvor alle mennesker havde kærlighed i hjertet/ gik med respekt/fredtil alle.
  Den starter i os selv som du så rigtig skriver. Ind imellem rammer frygten/angsten mig. Jeg er ikke god til de forandringer der er sket i denne her verden. Det er gået den gale vej trods vi er i år 2018 snart 2019. Folk burde være blevet mere tolerante/ næstekærlig. Magten og grådigheden er vokset, mistillid er vokset til alle. Uligheden er vokset. Du har ret at muslimer bliver forfulgt som jøderne gjorde. Jeg ville ønske jeg kunne slippe de oplevelser hvor en muslim som 15årig fortalte mig vi etniske dansker var perker i eget land. Det var kune et spørgsmål om tid før muslimer havde overtaget. De ord er fra 1989 Lundtoftegade. Jeg ser hvad der er sket siden og tænkt siden er hans ord sandheden. Er det præcis hvad er grund til den strømning her til. Bygge mosker/ islamisk kulturcenter. Folkeskole med Blågårdsbandens brødre. Følte mig ikke utryk dengang jeg boede i området/ kig i skolen. Men at bo i modsatte område der ikke var velset nogen kom i hver sig område, samt gik i ny skole og ikke blev kendkendt føltes utrykt. I bund og grund ved jeg jo godt at mange af de kriminelle er børn der har været en hel del igennem og ikke har fået hjælp . De blev voksne som børn. Kommune Kbh lukkede øjnene og lov samtlige børn/ung i stikken. Jeg var en af dem. Mit hel var jeg havde en styrke/ selvrespekt og derfor ikke blev kriminel/ stofmisbruger mm.
  Det med omskæring ville jeg ha ønskede jeg havde fulgt dig da den kom op. Min pik er smuk 😂
  Jeg har været imod.
  Jeg mener jødiske dreng får det gjort inden for max 8 dage efter fødsel. Det burde være sådan også for muslimske dreng. De som selv har fået det indgreb, er imod var så vidt jeg husker over 3år da de fik det gjort. Det er i min optik ikke ok.
  Jeg som kvinde og mor ville idag ønske jeg havde lyttede og handlet på mine drenges farfars råd som også var født jøde. Ærligt så er en omskåret mere ren synes jeg. En skrøne de som er omskåret ikke mærker og kommer som de der ikke er. De er selvfølig ikke lige så følsomme da de ikke har noget hud mellem hovedet og stof. Men lige præcis at der ikke er det gør de er mere rene. Den får luft hele tiden.
  Jeg lære nyt ved at læse/ tale med andre mennesker. Jeg elsker at tale om livet/ synspunkter og høre andres. Den vej får jeg ny indsigt. Tak for du deler dine tanker.
  Ved du ikke er religiøs men ønsker glædelig jødisk højtid der starter den 29 dec. Samt glædelig og lykkebringende 2019 til dig 😊🍾🥂🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A dream come true - Det er for vildt!