Derfor skal du stemme på en kvinde i år

Anbefaling: Du SKAL besøge dette sted

Mina’s Kaffebar – Mere end bare billig kaffe

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥


Disclaimer:

Min storebror er medejer af caféen. Mina er en fantastisk dejlig ven og jeg har selv investeret mange timer i at gøre drømmen om Mina’s Kaffebar til en realitet. Når det så er sagt får du hermed min anmeldelse af byens bedste, billigeste og hyggeligste kaffebar i hjertet af Nørrebro. 

Jeg har aldrig skrevet en anmeldelse før, men har en helt klar idé om hvordan, man gør. Jeg starter med at beskrive mit førstehåndsindtryk af caféen, stemningen og musikken. Jeg fortæller lidt om hvad der møder mig og hvordan duften af kaffe kilder mine næsebor i det jeg træder ind på det gule og hvide gulv som lyser op af solens stråler. 

Caféens ejer Mina byder mig velkommen og tilbyder alt, hvad hjertet begærer til… hold nu fast: 15kr. 

Alting koster 15kr. Kaffe latte, cappuccino, cookies, hjemmelavet is-the, veganske og vegetariske sandwich, romkugler, cocio, Maté Maté og meget mere. Det MÅ være halvlunken kaffe og tør gulerodskage til den pris, men som rapperen MC Clemens siger det i nummeret Hr. Betjent fra de gode 90’ere: “Mine priser er i bund og kvaliteten er i top.” Og det må man i den grad sige at den er her. 

Men det er faktisk ikke derfor jeg skriver. For at fortælle dig at du kan få god og billig kaffe på Nørrebrogade 118. Nej. Jeg skriver fordi det her er større end billig kaffe. 

Det næste afsnit står helt for egen regning. Jeg har ikke snakket med Mina, min bror eller de to andre partnere om det. Det her er mine tanker omkring projektet “Mina’s Kaffebar”. 

Mere end bare billig kaffe.


En af de første ting jeg lægger mærke til efter at have besøgt kaffebaren hele ugen er, at Mina’s tidligere stamkunder, fra hendes tid som bestyrer af en anden kaffebar med samme koncept, kommer her. De kommer ikke på grund af prisen. De kommer på grund af Mina. 

Hvis de bare ville have billig kaffe, var de blevet på den anden kaffebar som jo egentligt fungerede fint. Men de kommer ikke for produktet eller konceptet. De kommer for visionen og mennesket bag.

Jeg overhørte en samtale mellem Mina og en kunde som boede ved Nørreport og arbejdede i indre by, men alligevel valgte at cykle til Nørrebros runddel for at få sin morgenkaffe. Er det på grund af prisen? 

Jeg tror, at det her er større end billig kaffe. 

Mina og holdet bag hende har skabt et rum, hvor der er plads til alle. Udover at alle har råd til at give 15kr for en latte, så bliver alle også mødt med samme varme glæde og kærlighed. Mina husker navnene på naboerne, hun ved hvad stamkunderne drikker, hun introducerer altid sine venner for hinanden og jeg tror helt ærligt at jeg indenfor en uge har fået 10-15 nye bekendskaber bare ved at hænge ud i caféen og være i selskab med Mina.  

Vi ved nemlig alle sammen godt at Mina’s Kaffebar ikke er en pengemaskine. Det er ikke et forsøg på at hive et sindssygt overskud hjem med overpriser og dårlige kager. Det er et forsøg på at skabe et varmt og kærligt rum, som jeg i den grad kan skrive under på, at de er lykkedes med. 

Mina’s Kaffebar for mig er lidt som et moderne Central Perk fra Tv-serien Friends. Et rum hvor mennesker mødes, relationer opstår og historier skabes over noget så simpelt som kaffe.

Derfor får du her min varmeste anbefaling til at besøge byens bedste, billigeste og hyggeligste kaffebar i hjertet af Nørrebro.

1 kommentar

  • Metthea

    Fantastisk læsning😍 🤗Lige min ånd 💪🏻😍😍😍🙏🏻
    Der må jeg hen en dag i fremtiden 😊
    Hun udstråler hvad du beskriver 👍🏻😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal du stemme på en kvinde i år