Må hvide mennesker belære brune om hvad der er rigtigt og forkert?

Samme vision – Nyt format

Fra min post om samfundets forventninger til os og hvorfor vi burde imødekomme dem med to mellemfingre.


De sidste mange måneder har der var meget lidt aktivitet her på bloggen. 

Man kunne fristes til at tro at motivationen har manglet, bloggerlife blot var en fase eller at jeg har haft travlt med alt muligt andet. Jeg har haft travlt ja, men ikke for travlt til at skrive. Jeg har faktisk skrevet og udgivet en hel del de sidste mange måneder. Dog har formatet jeg har udgivet det på ændret sig.

Grunden til at jeg oprettede en blog i 2017 var, at jeg gerne ville sætte ord på en stemme jeg ikke følte blev repræsenteret i debatten. Jeg ville udfordre folks meninger og selv blive klogere gennem åben reflektion og dialog. Visionen som også står på siden Hvorfor var klar: “Jeg vil ændre verden, ved at udfordre hykleriet og normerne gennem inspirerende og reflekterende indhold i øjenhøjde.”

Jeg var meget bevidst dengang jeg lavede den, om ikke at skrive noget om formatet, da det aldrig var meningen at jeg skulle være fuldtidsblogger. Meningen var, som teksten siger det, at skabe inspirerende og reflekterende indhold i øjenhøjde som jeg forsat stadig gør gennem:

Instagram.

Jeg oplever at vejen til lytteren/læseren/følgeren er blevet kortere og muligheden for at indgå i dialog nemmere. Derfor skaber jeg forsat indhold ved at sætte fokus på ting der optager mig, men ikke i lige så høj grad på liorlife.dk

Engang i mellem skriver jeg dog en klumme eller et debatindlæg. De bliver for det meste udgivet på større platforme end mig egen. På siden Artikler & Debat kan du finde links til alle de artikler jeg udgiver.

Du kan finde min Instagram under navnet Lior_Life hvor du også der kan følge med i, hvor og hvornår jeg holder foredrag, deltager i debatter eller medvirker i podcast etc.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må hvide mennesker belære brune om hvad der er rigtigt og forkert?