Hey Danmark! Hvad sker der for dig?

Hør her din arrogante lille teenage-type

Disclaimer: Dette er ikke længere et udtryk for min holdning. Jeg har rykket mig meget siden jeg oprettede min blog i 2017, men har valgt at beholde alle mine gamle indlæg, da jeg mener at udviklingen er mindst lige så relevant som den holdning jeg i dag repræsenterer.

Jeg vil gerne provokere dig

Jeg vil gerne provokere dig, der synes det er mig der har tabt småkagerne og mig der ikke fatter en skid.

Kald mig bare gammel og borgerlig, men nu giver jeg dig muligheden for at gøre mig klogere. Sætte mig på plads, om man vil. Prove me wrong. Argumentere sagligt for din sag. Hvis du ikke kan det, så vil jeg tillade mig fortsat at holde fast i min mening. Som det ser ud nu, er jeg nemlig kun blevet bekræftet i, at jeg har ret, og du tager fejl.

Jeg elsker det danske politi

Helt ærligt så synes jeg, det danske politi er noget af det bedste i hele verden. De gør deres arbejde pisse fucking godt. Bevares der er da huller i systemet (Tibetsagen, politiklagemyndighedens bias, umotiveret vold osv.) og nogle af betjentene er magtliderlige, men det ændrer ikke på, at størestedelen af de gange politiet opererer, er lige efter bogen uden korruption, uden vold, uden umotiveret chikane og uden dødsfald (som vi konstant ser udenfor Europa). De er lovens lange arm. De laver ikke reglerne – De sørger for, at vi andre overholder dem.

Hvis du får stjålet din computer, ringer du til politiet. Bliver du overfaldet i byen, ringer du til politiet. Er der terrortrussel, ringer du til politiet. Organiserer du en lovlig demonstration, ringer du til politiet og får tilladelse og endda eskorte, hvilket er meget belejligt, hvis din mening er meget kontroversiel.

Grunden til at Peter Madsen sidder fængslet nu er, fordi politiet har efterforsket sagen til bunds med alt hvad det indebærer af ubehageligt materiale. Grunden til at der er relativt få færdselsuheld, er fordi politiet dagligt bestræber sig på at få folk til at overholde færdselsreglerne. Grunden til at vi heldigvis ikke endnu har oplevet decideret terror i Danmark, er fordi politiet konstant arbejder for at holde vores land sikkert.

Og alligevel kan du, din arrogante lille teenage-type, tillade dig at fortælle mig, at All Cops Are Bastards og det er MIG der er galt på den, når jeg forsvarer politiet?

I søndags blev Blågårds Plads indtaget af punkere fra hele verden til det årlige arrangement Bikewars. Det er en af de sjoveste ting jeg nogensinde har været med til. Ja de tændte bål og fyrede fyrværkeri af og det var selvfølgelig ulovligt, men politiet var large og så igennem fingrene med det, hvilket gjorde at punkerene selvfølgelig ryddede op efter sig selv og slukkede bålet på egen hånd.

Når politiet opløser en demonstration, og folk nægter at forlade den, så må de ty til hårdere midler (ja de skal være large, tålmodige og kun i sidste ende bruge de hårdere midler) men nægter folk følge deres ordre, eller værre endnu kaste med sten mod dem, så må de forvente at der bliver brugt magt.

Hvis politiet anholder en der stritter imod, ser det voldsomt ud ja. Det ér provokerende at se på, at 5 mand holder en mand nede der råber og skriger. Men hvis politiet mener, at du skal anholdes, så er det sådan det er. Du gør hvad der bliver sagt og lader dig anholde. Vi må stole på, at det danske retssystem har vores ryg, hvis vi er uskyldige.

Når politiet gang på gang rydder Christiania, kan det til tider blive voldsomt. Det skal de selvfølgelig for alt i verden prøve at undgå, men det er IKKE politiet der bestemmer, at de skal rydde Christiania. Det er politikkerene. I stedet for at lade din vrede gå ud over manden i uniformen, så fokuser din energi på borgen og på dem der rent faktisk laver reglerne. Det kan kun gå for langsomt med at få afkriminaliseret den fucking plante.

Hvis politiet mener, at flagene på pusherstreet skal ned, da de udgør en sikkerhedsrisiko, så skal de ned. Den er ikke længere. JEG synes da, at flagene skal have lov at blive. Jeg synes, det er åndsvagt at pille dem ned. Men jeg er ikke politimand eller sikkerhedsekspert, derfor følger jeg selvfølgelig politiets ordre i gaden eller går til de højere magter på borgen, hvis jeg er utilfreds.

En tidligere facebook-ven mente, at jeg var fuldstændig blank og ikke anede, hvad jeg snakkede om, da jeg kommenterede på hendes deling af “flag-situationen” i går. Jeg forsøgte at holde debatten saglig og på egen banehalvdel men efter kun 4 kommentarer frem og tilbage, blev jeg slettet og angrebet på min person – ikke min holdning. Meget modent. Og det bekræfter mig kun i at argumenterne for at politiet er fucked, er fucked.

Prove me wrong – I dare you.

De omdiskuterede flag på Christiania. Det er sku da pisse flot hva?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey Danmark! Hvad sker der for dig?