Pink er bare SÅ 2018

Dét hører du mig aldrig sige

Jeg har SÅ svært ved at sige det.

Det som om.. Jeg ikke kan få ordene over mine læber. Det er slet ikke mig. Jeg vil ikke være “den type”. Jeg kan ikke sige det. Jeg vil ønske jeg kunne, men det føles bare SÅ forkert.

Men… Hvorfor gør det egentligt det? Alle andre gør det jo og teknisk set er det jo en del af mit erhverv såå… Altså som blogger giver det jo sindssygt god mening at gøre det. Jeg har faktisk den bedste undskyldning for at spørge. “Ej men det er til bloggen, du ved. Work related.”

Det er ikke et forsøg på at blive anerkendt gennem likes på Instagram, matches på Tinder eller positive kommentarer på Facebook. Det er rent business. Eller er det?

Ej det er til bloggen. Det er fordi ALLE gør det, og det er det MAN gør som blogger. I ved.. Skriver blogindlæg og lægger billeder op. Relevante billeder. Billeder der understøtter indholdet, eller billeder der gør teksten mere overskuelig at komme igennem.

Det er det der fanger øjet når du scroller på Facebook. Det hører med når man er blogger, så jeg kan lige så godt vende mig til tanken om, at jeg kommer til at sige sætningen mange gange.

“Undskyld. Kan du ikke lige tage et billede af mig?”

Okay se scenariet for dig. Jeg er til et stort #Metoo-arrangement i Imperial, hvor jeg ved jeg efterfølgende kommer til at lave et relateret blogindlæg. Det ville jo give SÅ god mening at tage et billede med Helle Thorning, Twerk Queen eller måske bare mig foran et stort banner.

Eller eller eller.. Jeg skriver et blogindlæg om nytårsaften. Det ville jo give SÅ god mening, at jeg rent faktisk havde billeder fra aftenen og ikke mindst et billede eller to af mig selv.

Eller.. Jeg skriver om det her geniale møde, jeg lige har haft med en dygtig fotograf. Se det lige for dig. Nederst i blogindlægget er billedet af mig og fotografen der drikker kaffe og griner, som om vi ikke ved billedet bliver taget.

Tak til min mor for altid at tage billeder af mig, når jeg laver vigtige ting.

Det hører jo med. Billederne. Stemningen. SE det for dig, samtidig med at du læser.

“Tag lige et billede af mig mens jeg snakker i telefon og ser vigtig ud.” “Tag lige et billede af mig foran Radio 24syv.” “Tag lige et billede af mig og Abdel.” Nej, nej, nej. Eller jo! Gør det! Jeg tør bare ikke at bede dig om det. Og selv hvis du tilbyder at gøre det, vil jeg nok sige noget i stil med.. Aaarg det behøver du altså ikke.

Hvorfor?

Fordi jeg tror, det er i grundlæggende strid med den måde, jeg ønsker at leve mit liv på. Tanken om at leve i nuet og opleve tingene når de sker, forsøger jeg at efterleve hver eneste dag. Jeg tager ikke videoer eller billeder til koncerter, jeg glemmer at tage billeder nytårsaften, jeg behøver ikke at dokumentere min hyggelige julefrokost eller min løbetur rundt om søerne.

Jo. Nogle gange. Men jeg forsøger at leve livet her og nu, med de mennesker jeg har omkring mig i øjeblikket.

Derfor hører du mig aldrig sige sætningen: Undskyld.. vil du ikke lige tage et billede af mig?

… Men gør det lige alligevel 😉

Thomas Gulyas skød dette billede af mig, UDEN jeg vidste det til Copenhagen Pride sidste år. Tak for det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink er bare SÅ 2018